• Waarde landgenoten!

  by  • 7 April, 2004 • Uncategorized • 0 Comments

  fr.jpg Net zoals de 2 voorgaande jaren vindt ook dit jaar een “Open Keramiek Atelier route” plaats bij pottenbakkers & keramisten in Nederlands en Belgisch Limburg op 17 en 18 april van 10 tot 17 uur. Buiten de mogelijkheid om verschillende ateliers te bezoeken, is er ook een overzichtstentoonstelling te Vaals (NL) in De Kopermolen. Mag ik U vragen deze activiteit in uw “agenda” te vermelden?

  vriendelijke groeten vanwege

  deelnemend atelier in Zuid-Oost Limburg :
  Frans Gregoor
  Pottenbakkerij G&T Productions
  Eikerweg 70
  3740 Bilzen (EIK)
  Tel 089-416172
  gtatelier@hotmail.com

  Allemaal even luisteren! Dit is machtig interessant! Jullie moeten daar écht naar toe. Als je zegt dat je door mij gestuurd bent krijg je misschien wel zo’n originele griekse pot mee. Misschien ook niet.

  Leave a Reply