• Ready!Set!Go!

  by  • 3 January, 2003 • Travel • 7 Comments

  This is it. I’m al set to leave. Well, I think I am. At least I am as set as I can be. Let’s just say that this is the settest I will ever be. This means that in a few moments I will disconnect my laptop, pack it and store it in the secret compartment in my car. From then on it might be a while until you hear from me. Wish me bon voyage.

  7 Responses to Ready!Set!Go!

  1. marianne
   4 January, 2003 at 22:07

   Ha die Luc,
   Eindelijk is het dan zo ver. Je bent 50 en je grote wens gaat in vervulling. Ik wens je een hele goede reis en een goede start en veel geluk. Ik zal je blijven volgen op je website. Ik geef geen commentaar op het ontwerp van jullie website daar ik zelf nog nooit een eigen website ontworpen heb, mijn zoon Jeroen is o.a. webdesigner van beroep dus gaat zijn moeder, ik dus, niet in de concurrentie.
   Wie weet kom ik, wij, jullie wel eens opzoeken in het verre Kreta.
   Heel veel groetjes van mij,
   Marianne

  2. Edje
   6 January, 2003 at 9:16

   Lucske en Yvonne,

   Hopelijk ben je, als je dit leest, al op de plaats van bestemming aangekomen.

   Langs deze weg een zalig nieuwjaar en mogen alle wensen vervuld worden.

   Wees gegroet uit het zonnige zuiden.

   E. Grouwels

  3. Robert van Bussel
   6 January, 2003 at 9:37

   Hallo Luc,

   Een hele goede reis, aankomst en settleperiode toegewenst.

   Maar vooral een zeer goed 2003 waarin jullie beider Kretenzische droom helemaal moge uitkomen !

   Greetinx,

   Robert.

  4. Frans,Nadine
   6 January, 2003 at 11:08

   Gelukig Nieuwjaar Luc en Yvonne !
   De stalker heeft nog geprobeerd je telefonisch te bereiken … maar je reis was al begonnen.
   Veel geluk en jullie gaan zeker een zonnig 2003 tegemoet.
   Groetjes, Nadine en Frans

  5. Peter Timmermans
   6 January, 2003 at 22:53

   Hallo Luc,
   Wat een leuk idee om op deze manier contact te onderhouden. I’m game!

   Vanaf de mac ziet het er zeer welgevormd uit, een lust voor het oog.

   Ik wens jullie veel meer dan een goed jaar, een geslaagde emigratie die vele jaren mag duren.
   Benieuwd naar je volgende melding!

  6. Ingrid Schols
   8 January, 2003 at 17:52

   Ha die Luc,
   vertrokken als een dief in de nacht hé? Of licht als een vogel, zonder gedachte aan wat je achterlaat. Misschien is dat wel de beste manier. Je kan niet blijven afscheid nemen.
   Wel blij met jullie site, kan ik jullie tenminste een heel gelukkig nieuwjaar wensen.
   Ben je er al?
   Enne ? Is het daar ook winter ?
   We gaan je-jullie met plezier volgen, eerst op het scherm, daarna misschien wel eens letterlijk.
   Heb je ook een e-mail adres waarop ik je persoonlijk kan mailen ? Leuk om ieders comments hier te lezen, maar zo kan ik je niet echt dingen vertellen die alleen voor jou bestemd zijn. Nieuwsgierig? Goed zo.

   Dikke kussen en good luck

   Ingrid

  7. Luc
   10 January, 2003 at 11:33

   Voor Ingrid: je kan me bereiken door op de home pagina (www.oriste.com) op mijn naam te klikken. Ik moet nog uitzoeken hoe ik hier bij mijn mail geraak, maar dat zal wel lukken. Internet cafes zijn hier voornamelijk lokalen waar jeugdigen bij elkaar troepen om spelletjes te spelen. Ik heb op een paar plaatsen geinformeerd of ik mijn eigen laptop kan aansluiten maar dan krijg ik verbijsterde blikken, zo van “waarom wil iemand nou zoiets doen?”. Een dezer dagen zal het allemaal een beetje vlotter gaan hoop ik…

   Groetjes aan iedereen,

   Luc

  Leave a Reply