• First pitstop

  by  • 8 January, 2003 • Travel • 2 Comments

  Well. I did it, didn’t I? It’s now six thirty in the evening local time in Iraklio and I finally found an internet cafe to let you know I’m still alive. It has taken me exactly 97 hours from departure in Bilzen to arrival in the port of Iraklio. I’ll let you have the full story as soon as I can find back the notes I took underway… For the moment I’m beaten. I’ve had it. No more travelling. I’ll need a rest first. Tonight is chtapódi night, squid cooked in it’s own ink. It’s my favourite dish and the first thing I eat each time I arrive in Iraklio. You should try it the next time you’re here.

  Keep tuning in. I’ll post my message related to the previous days under the appropriate calendar days, so remember to go back to January 4 to read it all.

  To those who commented on my most recent post, thank you very much, I really appreciate it.

  2 Responses to First pitstop

  1. Pascal & Lucinda
   9 January, 2003 at 19:39

   Hi Luc,

   Good to hear you arrived safely and that you still got your priorities right!!
   It’s freezing here in Bilzen no joke so enjoy the warmth and the sun. We will be thinking of you and follwing your chronicles.

   Heel veel groeten uit het ijskoude Bilzen,
   Pascal & Lucinda

  2. isolde
   12 January, 2003 at 19:53

   Hey Nonkeltje,

   Dat Engels ben ik niet echt gewoon dus schrijf ik mijn “comment” int algemeen Antwerps. Enfin, ge zijt goe aangekome, daar zijn we hier int Gooreind echt blij om. Het heeft efkes geduurd vooraleer we uwe site fatsoenlijk gelezen kregen. Maar het is dan eindelijk gelukt. We hebben zojuist met Yvonne gebeld en daardoor kennen we ook de laatste nieuwtjes al. Houd uw taai ginder achter. Wij missen u verschrikkelijk (slijm, slijm) en we kijken uit naar dat fameuze feestje van u. Tot dan.

   Veeeeeeel Liefs van uw nichtje, Isolde en dikke kussen van de rest van de Duboiskes uit Antwerpen.

  Leave a Reply