• Alle begin is moeilijk

  by  • 6 December, 2002 • Tech • 1 Comment

  Wel, we zijn zo ver! Neen, niet zó ver… Wat ik wil zeggen is dat ik een eerste poging om onze avonturen te registreren en publiekelijk toegankelijk te maken met redelijk succes heb afgesloten.

  “Ja maar, er staat hier toch niets over Kreta!”

  Dat klopt, zoals ik al in de aanhef zei: “zó ver zijn we nog niet”. Ik heb me een middag op het “blogging” fenomeen (ook wel bekend onder de naam “web logging”) gestort, en ik geloof dat ik begin te begrijpen hoe een en ander werkt.

  Okay. Voorlopig is dit het wel. Niet echt interessant voor jullie, maar ik moet ergens de funderingen creëren voor de rest van het verhaal. Dat krijgen jullie dus binnenkort hier gepresenteerd. Wordt vervolgd…

  One Response to Alle begin is moeilijk

  Leave a Reply