• Mijn thuis is waar mijn ouzo staat

  by  • 6 December, 2002 • Travel • 0 Comments

  Voor de belangstellenden: we zijn volop bezig ons huis te koop aan te bieden. Wat een gedoe met makelaars. Voor ik vertrek zou ik dat graag afgerond hebben. Natuurlijk zijn we daarmee veel te laat begonnen.

  Bij de grote opruimingsactie (een dozijn abonnementen op computertijdschriften vanaf 1980, zo’n drieduizend kilo papier in het Yariske naar het containerpark brengen is niet niks) hebben we bovendien wat kleine tegenslagen gehad (o.a. gat in plafond gestoten), waardoor de planning wat uitloopt.

  De garage, die er meer uitzag als een containerpark in het klein begint ook al weer een beetje toonbaar te worden, je kan er zowaar in rondlopen!

  Enfin, het begint op te schieten, maar dat betekent wel dat sommigen onder jullie wel een paar keer afscheid van me genomen zullen hebben tegen de tijd dat ik vertrek. We hebben de oorspronkelijk vertrekdatum losgelaten. Het plan is nog steeds dat ik — zodra ik kan — voorop ga en kwartier maak, een baan vind, de Griekse bureaucratie te lijf ga, etc, en dat Yvonne dan vervolgens overkomt als dat soort basale dingen geregeld zijn. Haar zullen jullie dus zeker nog een paar maanden zien.

  Leave a Reply